Kosmetiske injeksjoner

Profhilo

Anti-Age behandlingen alle snakker om!
Hva er Profhilo?
Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Prisvinnende behandling
Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Profhilo er den første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produkter for behandling av slapp hud. Med den høyeste konsentrasjonen av HA (hyaluronsyre) på markedet (64 mg/ 2 ml) booster og fukter ikke bare Profhilo huden, men også det aldrende og slappe vevet.

Behandlingen
Profhilo blir injisert i 5 punkter på hver side av ansiktet, 1 ml på hver side og 10 punkter på hals med til sammen 2 ml produkt. Profhilo injiseres rett under huden, og har stor spredning, så gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Etter behandlingen
Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. I utgangspunktet kan man dra på jobb neste dag.

4 uker etter første injeksjonene vil huden være betydelig strammet opp. Her anbefales det at man får utført enda en behandling. Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året.


Denne behandlingen sammen med Green Peel gir FANTASTISKE resultater.! Ta kontakt for før og etter bilder. 

Sunekos200

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

Det finnes også et tykkere produkt som heter Sunekos 1200, dette produktet bygger i tillegg volum. Sunekos 1200 er fin å bruke der man ofte ønsker mer volum.

HVA ER SUNEKOS 200?
Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Det forhindrer hudens aldring og forbedrer hudens elastisitet, noe som gjør huden sterkere og mer smidig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand, kan resultatene vare opptil 6 måneder. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1-2 behandlinger avhengig av hudtype hver sjette måned.

Belkyra

Vil du bli kvitt dobbelthaken? Med Belkyra behandler vi uønsket fett under haken, BH-området («bra rolls» ) og eventuelt andre steder. Behandlingen vant prisen «Allure Best of Beauty Breakthrough Award» i 2015, og er godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA).

Belkyra er et legemiddel som kan injiseres i fettet som permanent reduserer antallet fettceller. Siden vi ikke lager nye fettceller, gir Belkyra dermed en permanent fettreduksjon.
Dette er et alternativ til kirurgi. Ofte kreves flere behandlinger for å komme helt i mål, det typiske er 2 til 4 behandlinger.

Prisen bestemmes av mengde Belkyra som trengs, samt antallet behandlinger. Noen ganger kombinerer vi Belkyra med fillere for å skulpturere kjevelinje og hakeparti. Oppstramming av huden med laser kan også være en aktuell tilleggsbehandling da fettreduksjonen kan være betydelig.

Før og etter behandling:

Før du går i gang med behandlingen bør ha en grundig konsultasjon for å se om dette er noe som passer for deg. Ved en konsultasjon vil du få grundig informasjon om behandlingen og mulige komplikasjoner.

Etter behandlingen blir man raskt ganske hoven, dette er et tegn på at behandlingen virker. «Embrace the swelling» sier enkelte!

  • Hevelsen varer i noen dager.
  • Ta med deg et sjal. Man bør ha en grundig konsultasjon i første omgang for å se om dette er noe som passer for deg, få grundig informasjon om behandlingen og mulige komplikasjoner.