Kosmetiske behandlinger

Kjemisk peeling 3 og 6 lag.

Hva er en kjemisk Peel?

Kjemiske peelinger har blitt mer populære i de siste årene. Økologien rundt oss er en av årsakene til dårligere hud. Stadig flere sliter med akne, aknearir, solbrent hud, flekker osv. I dag finnes det mange forskjellige måter å få en finere hud både hjemme og profesjonelt, og en av dem er – kjemiske peelinger.

Kjemsik peeling er en annerkjent metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne og andre uønskede hudtilstander. Kjemisk peeling er stabiliserte fruksyrer, melkesyrer og A vitaminsyrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH verdi enn hudens egen og produserer kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Prosedyren gir som navnet tilsier en overfladisk peel eller eksfoliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden

Hva er «Jessnes Peel»?

I folkemunn kalles denne peelingen for «Hollywood Peel». Jessner Peel er en av de beste som finnes til nå og som faktisk gir synlig resultat bare etter en behandling. Hudterapeuten velger om man trenger 3 eller 6 lag med syre i en behandling.

Forberedelse og behandling:

All makeup fjernes
Huden desinfiseres og avfettes
Lag en påføres og gnis godt inn i huden til det tørker, etter ca 5 minutter påføres lag 2 osv…

Kunden går hjem og vasker ansiktet etter 4 timer. En får med seg krukke med krem som en påfører etter behov. (Anbefales i veldig små doser)

Bivirkninger:
-Rødhet
-Ømhet
-Huden brenner
-Tørr hud

Resultat:
-Reduserte pigmentflekker
-Jevn hudtone
-Reduserte arr
-Jevnere fine linjer og rynker
-Misfargingen mindre synlig

En kan ikke ta Jessner Peel hvis:-
-En er gravid/ammer
-Herpes
-Røde kviser
-Har kreft
-Har psykiske lidelser

Etter Jessner Peel anbefales biorevitalisering av huden. En kan kombinere peelingen med microneedling for bedre resultat.