Betingelser

BETINGELSER OG VILKÅR

Forbehold:
Vi tilstreber å alltid gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig. Men vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil, feilregistreringer, forsinkede registreringer og sykdom i vår kalender kan forekomme, noe som kan innebære at vi i enkelte tilfeller ikke kan levere i henhold til avtalt tidspunkt. Som følger av dette forbeholder vi oss videre om retten til å endre eller kansellere bestillingen eller deler av denne. I slike tilfeller vil du i så fall få melding om dette, og eventuelle forhåndsbetalinger bli returnert. Alle våre kunder aksepteret våre betingelser for å bestille en time hos oss.

Forsinkelser/ uteblivelse :
Dersom du skulle komme for sent til en behandling, vil dette korte ned tiden din for ikke å forsinke andre gjester, og den optimale effekten kan utebli. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å kansellere din bestilling dersom den ikke lar seg utføre på kortere tid. Kansellerte bestillinger belastes i sin helhet.

Avbestilling/ endring:
Om du ikke har anledning til å komme til din behandling må vi få beskjed om dette minimum 24 timer før. Senere eller manglende avbestilling blir belastet med prisen i sin helhet. Gruppebestillinger/ Spa pakker må avbestilles minimum 72 timer før for å unngå å bli belastet for kostnader i sin helhet.
​Generelt defineres en gruppe bestilling som 2 eller flere personer som bestiller behandlinger i Spa samlet.
Avbestilling gjøres på mail til eller på telefon 55 70 60 89

Tilgodelapp og Gavekort:
Alle våre tilgodelapper og gavekort kan ikke brukes på salgsvarer. Alle våre tilgodelapper og gavekort refunderes ikke, ikke utestående beløp eller i sin helhet. Gavekortene må brukes innen 6 måneder fra kjøpsdato.

Vippe extensions :
Du er pliktet til å opplyse om sykdommer eller betennelser som kan være relevante.
Kom til behandlingen uten makeup rundt øynene, følg etterbehandlingsrådene.
( Bruk ikke oljebaserte produkter.
Ingen vann eller damp i 24 timer etter påsetting.
Rens vippene med en vipperens gjevnlig for å unngår smuss og bakterier. )
Får du en allergisk reaksjon, uten å ha gjennomført en allergi test, vil jeg fjerne vippe extentions og timen belastes i sin helhet.
Dersom du ikke liker vippe extentions etter første behandling og bestemmer deg for å fjerne vippene rett etter behandling belastes timen i sin helhet.
Dersom du ikke er fornøyd med lengden på vippene eller valg av utforming, finner vi sammen en løsning. Lengde og utforming kan endres ved påfyll.
Vi står ikke ansvarlig for noen sykdommer/reaksjoner eller lignende.

Hudpleie og Massasje:
Vi er ikke ansvarlig for allergiske reaksjoner, eller skader som kan oppstå etter en behandling.
Du er pliktet til å opplyse om sykdommer eller betennelser som kan være relevante.

Keratin behandling :
Vask håret grundig med clarifying shampoo 3 ganger uten å ta i balsam før behandling. Shampooen henter du i salongen eller kjøper i en butikk. Denne skal terapaut godkjenne for å sikre en riktig behandling. Etter behandlingen unngå å vaske håret etter 72 timer. Unngå alt som kan lage en krøll i håret eks. Hårstrikk eller ta håret bak øyrene. Vask håret med en sulfat free shampoo som du kan kjøpe i salongen. Er ikke produktene du bruker før eller etter behandling godkjent av terapaut, er ikke vi ansvarlig for resultatet.
Alle hårtyper reagerer forskjellig på keratin behandlingen, ikke alle oppnår ønsket resultater etter en behandling. Vi garanterer ingen faste resultat etter behandlingen.

Fotpleie :
Du er pliktet til å oppgi betennelser eller sykdommer som er relevante for oss.
Vi står ikke ansvarlig for skader eller lignende som kan være forårsaket behandling hos oss.

Ingen refundering på behandlinger og/eller gavekort og tilgodelapper.