NEGLE DESIGN

Gele negler er den perfekte løsningen for alle som drømmer om sterkere, lengre og penere negler. Dette er det ideelle for dem som lett får sprukne negler og flisete negler eller for neglebitere. Gelenegler er lett og har et naturlig utseende. De kommer i trendy farger og design, klassiske og elegante som fransk manikyr

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe.

Parafinvoks

En parafinbehandling kan føles som bare en luksuriøs tilleggsbehandling på spaet, men sannheten er at det kan være mer enn bare et tillegg til en manikyr eller pedikyr.

Et voksbad har mange fantastiske fordeler for både huden din og din generelle helse. Parafinvoks har vist seg å behandle tilstander som blant annet leddgikt og fibromyalgi. En voksbehandling fungerer som en type termoterapi, eller varmeterapi, som hjelper til med å behandle disse forholdene ved å øke blodstrømmen, slappe muskler og redusere stivhet i leddene. Det kan også hjelpe med å minimere muskelspasmer og betennelse, og til å behandle forstuinger og trakk muskler.

Parafinvoks er helt naturlig, noe som gjør det til et flott alternativ hvis du vil behandle hudplager eller fysiske skader uten mer inngripende prosedyrer.

" Nails, one thing you can get into shape without exercise "