Kosmetiske injeksjoner

Her kan du lese om hvilke produkter vi bruker som fillere og hvorfor. Hos oss er det viktig med trygge, effektive produkter.
Alle våre injeksjoner blir utført av kosemetisk sykepleier! 
Vi tilbyr Teosyal og Juvederm

Hva er TEOSYAL?

TEOXANE Laboratories som ble opprettet i 2003 i Genève Sveits er spesialisert på utvikling og produksjon for å imøtekomme et stadig mer krevende og resultatbevisst marked. Som en av markedets mest moderne hyaluronsyre fillere TEOSYAL er vi stadig i utvikling.

På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning samt innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. TEOSYAL er kåret til årets INJECTABLE i medisinske tidsskrifter mange år på rad. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa med BSI notified body, FDA accredited. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 20.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.

Teosyal Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter. Med varighet opptil 2 år.

Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.

Hvorfor velge TEOSYAL?

TEOSYAL SETTER TRYGGHET OG KVALITET FØRST
Du kan som kunde være trygg på at du er i gode hender. TEOSYAL spesial utdanner plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere i våre teknikker. Vi regulerer også markedet svært strengt for å kunne gi deg den trygghet du fortjener som kunde. Alle klinikker og private sykehus som utfører TEOSYAL behandlinger må godkjennes fra leverandør.

Du velger TEOSYAL dersom du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig og trygg.

Millioner av mennesker har valgt TEOSYAL, og produktet er dermed en av verdens mest benyttede innen estetiske injeksjonsbehandlinger basert på hyaluronsyre.

TEOSYAL gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Hyaluronsyren brukes naturlig opp av kroppen og er derfor ikke permanent, dette gir deg også den trygghet at dersom resultatet ikke svarer til dine forventninger kan det enkelt fjernes. ved bruk av hyalase.

TEOSYAL er ledende på markedet. Hyaluronsyren vi fremstiller er ikke-animalsk og dermed fri for allergiske reaksjoner.

Produktene med TEOSYAL gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål straks.

Hyaluronsyreteknologien

TEOSYAL® produseres i Sveits med råmaterialer og ingredienser av høy kvalitet. Produktene er basert på hyaluronsyre av ikke-animalsk opprinnelse, og produseres ved hjelp av verdens mest avanserte teknologi

Hyaluronsyre er et av naturens mest allsidige og fascinerende stoffer. Det finnes i hele kroppen og i de fleste andre levende organismer. Det har mange funksjoner, blant annet å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Hyaluronsyre kan binde store mengder vann, og denne viktige evnen ligger til grunn for Teosyal sine unike egenskaper.

Teosyal har en langvarig effekt

I sin naturlige form varer hyaluronsyre kun noen få dager. Derfor er stabilisering av hyaluronsyren for å oppnå langvarige resultater viktig. Vi håper du som kunde blir meget godt fornøyd med din TEOSYAL behandling. Har du forbruker spørsmål og ikke finner dine de opplysningene du ønsker på vår hjemmeside. Ta direkte kontakt med en av våre mange klinikker, eller kontakt oss som ansvarlig leverandør av TEOSYAL i Norge.

Juvéderm er en filler som glatter ut rynker og som kan fremheve ansiktskonturer og gi fyldigere lepper. Filleren tilfører og holder på fuktigheten til huden, og resultatet er langvarig.

Produktet er helt naturlig og inneholder altså ingen giftstoffer, og påvirker ikke mimikken i ansiktet. Mange velger Juvéderm som en leppefiller da den har vist til særdeles gode resultater.

Hva er Juvèderm?

Juvéderm er en filler som inneholder hyaluronsyre, som også er et sukkerstoff kroppen produserer. Huden mister hyaluronsyre over tid,  og noen opplever det som at huden mister sitt ”ungdommelige utseende”. Dette resulterer i at linjer og rynker dukker opp da tyngdekraften er med på å trekke huden ned. I tillegg kan huden oppleves som tørrere og fuktløs. Når huden trenger en liten boost, vil Juvéderm kunne hjelpe den med påfyll av fuktgivende hyaluronsyre og samtidig glatte ut rynker og linjer.

Juvéderm er en serie fillere hvor hvert produkt er utviklet for et spesielt problem. Produktet blir sprøytet under huden av en sertifisert behandler (lege eller sykepleier) med en svært tynn nål.

Avhengig av behandling, produkt og hud vil resultatene kunne vare opptil 18 måneder. Produktet revitaliserer, løfter og definerer huden, og behandlingen er trygg, enkel og naturlig.

 

Hvordan starter en behandling ?

Behandling med Juvéderm starter med en gratis konsultasjon, der du og din behandler diskuterer hva du ønsker å endre eller forbedre. Her blir dere enige om hva som passer best for deg og din hud og hva som vil gi best resultater.

Hva er forskejllen mellom Juvèderm og Botox?

Botox får musklene til å slappe av og brukes for å minske synligheten av hud som trekkes sammen der musklene trekkes sammen. Juvéderm glatter ut linjer og rynker, og gjenoppbygger hudens volum samtidig som den tilfører huden ny fuktighet innenifra.

Juvéderm har blitt et av de ledende alternativene til ikke-kirurgiske estetiske behandlinger, og brukes av behandlere verden over.

Juvèderm til behandling ved volumetap.

Juvéderm inneholder en unik gele med en glattende og fyllende effekt, og derfor fungerer produktet ypperlig som volumefiller. Her kan det brukes til å jevne ut poser under øynene, skulpturere kinnbein samt gi kinnene en ekstra spenst. Filleren kan også brukes til å rette ut ”sure” munnviker og til utfylling av rynker på brystparti og hender.

Juvèderm for å få fyldigere lepper

Juvéderm er en populær filler som brukes til å gi fyldigere lepper eller til å tilføre fuktsultne lepper ny fuktighet. Resultatene filleren gir er helt naturlige, og du bestemmer sammen med din behandler hvordan resultat du ønsker. Vår behandler har mange års erfaring og er svært dyktig.

Nesten smertefritt..

Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, og gjør dermed injeksjonen skånsom og lite smertefull. Vi har i tillegg en bedøvelsesgel som legges på før selve behandlingen. Behandlingen er skånsom, og du vil kunne være klar for å gå ut og gjøre ærender rett etter behandling.

Alle har forskjellig hud, og noen har litt mer følsom hud enn andre. Men hos de aller fleste vil det ikke være noen tegn etter behandlingen, bortsett fra litt rødhet.

Viktig å gå til noen som kan fillere.

Vær alltid trygg på at du går til en sertifisert behandler som er utdannet innen det riktige fagfeltet. Dessverre finnes det mange useriøse aktører ute på markedet i dag, og du bør derfor alltid være sikker på at den du går til har utdanningen, erfaringen og kunnskapen til å utføre kosmetiske behandlinger.

Hos Salongen Sola har alle våre ansatte gått igjennom omfattende opplæring og utdanning, og alle er sertifiserte behandlere som sørger for at du alltid er i trygge hender.

Hos oss vil du alltid ha en positiv opplevelse og gode resultater.