Kosmetiske injeksjoner

Her kan du lese om hvilke produkter vi bruker som fillere og hvorfor. Hos oss er det viktig med trygge, effektive produkter.
Alle våre injeksjoner blir utført av Lege! 
Vi tilbyr Teosyal og Juvederm

Juvéderm er en filler som glatter ut rynker og som kan fremheve ansiktskonturer og gi fyldigere lepper. Filleren tilfører og holder på fuktigheten til huden, og resultatet er langvarig.

Produktet er helt naturlig og inneholder altså ingen giftstoffer, og påvirker ikke mimikken i ansiktet. Mange velger Juvéderm som en leppefiller da den har vist til særdeles gode resultater.

HVA ER JUVÉDERM?

Juvéderm er en filler som inneholder hyaluronsyre, som også er et sukkerstoff kroppen produserer. Huden mister hyaluronsyre over tid,  og noen opplever det som at huden mister sitt ”ungdommelige utseende”. Dette resulterer i at linjer og rynker dukker opp da tyngdekraften er med på å trekke huden ned. I tillegg kan huden oppleves som tørrere og fuktløs. Når huden trenger en liten boost, vil Juvéderm kunne hjelpe den med påfyll av fuktgivende hyaluronsyre og samtidig glatte ut rynker og linjer.

Juvéderm er en serie fillere hvor hvert produkt er utviklet for et spesielt problem. Produktet blir sprøytet under huden av en sertifisert behandler (lege eller sykepleier) med en svært tynn nål.

Avhengig av behandling, produkt og hud vil resultatene kunne vare opptil 18 måneder. Produktet revitaliserer, løfter og definerer huden, og behandlingen er trygg, enkel og naturlig.

HVORDAN STARTER BEHANDLINGEN?

Behandling med Juvéderm starter med en gratis konsultasjon, der du og din behandler diskuterer hva du ønsker å endre eller forbedre. Her blir dere enige om hva som passer best for deg og din hud og hva som vil gi best resultater.

HVA ER FORSKJELLEN MELLOM JUVÉDERM OG BOTOX?

Botox får musklene til å slappe av og brukes for å minske synligheten av hud som trekkes sammen der musklene trekkes sammen. Juvéderm glatter ut linjer og rynker, og gjenoppbygger hudens volum samtidig som den tilfører huden ny fuktighet innenifra.

Juvéderm har blitt et av de ledende alternativene til ikke-kirurgiske estetiske behandlinger, og brukes av behandlere verden over.

JUVÉDERM TIL BEHANDLING AV VOLUMTAP

Juvéderm inneholder en unik gele med en glattende og fyllende effekt, og derfor fungerer produktet ypperlig som volumefiller. Her kan det brukes til å jevne ut poser under øynene, skulpturere kinnbein samt gi kinnene en ekstra spenst. Filleren kan også brukes til å rette ut ”sure” munnviker og til utfylling av rynker på brystparti og hender.

JUVÉDERM TIL FYLDIGERE LEPPER

Juvéderm er en populær filler som brukes til å gi fyldigere lepper eller til å tilføre fuktsultne lepper ny fuktighet. Resultatene filleren gir er helt naturlige, og du bestemmer sammen med din behandler hvordan resultat du ønsker. Vår behandler har mange års erfaring og er svært dyktig.

NESTEN HELT SMERTEFRI BEHANDLING

Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, og gjør dermed injeksjonen skånsom og lite smertefull. Vi har i tillegg en bedøvelsesgel som legges på før selve behandlingen. Behandlingen er skånsom, og du vil kunne være klar for å gå ut og gjøre ærender rett etter behandling.

Alle har forskjellig hud, og noen har litt mer følsom hud enn andre. Men hos de aller fleste vil det ikke være noen tegn etter behandlingen, bortsett fra litt rødhet.

VIKTIG Å GÅ TIL EN TRYGG BEHANDLER

Vær alltid trygg på at du går til en sertifisert behandler som er utdannet innen det riktige fagfeltet. Dessverre finnes det mange useriøse aktører ute på markedet i dag, og du bør derfor alltid være sikker på at den du går til har utdanningen, erfaringen og kunnskapen til å utføre kosmetiske behandlinger.

Hos Salongen Sola har alle våre ansatte gått igjennom omfattende opplæring og utdanning, og alle er sertifiserte behandlere som sørger for at du alltid er i trygge hender.

Hos oss vil du alltid ha en positiv opplevelse og gode resultater.